Als u op zoek bent naar een mooie nieuwe fiets kunt u bij Fietsplezier aan huis terecht. Ik leg u graag uit waarom een fiets wel of juist niet bij uw wensen past. Mijn mobiele werkplaats is echter geen showroom. Niets zegt meer dan een proefrit dus u zult toch nog de deur uit moeten. o.a. de volgende merken;Conway, Excelsior, Tern, Victoria en VanRaam kunt u direct bij de leverancier proefrijden. Als u tot een keuze komt, wordt de fiets rijklaar aan uw deur afgeleverd (binnen het reguliere werkgebied). Ook de eerste servicebeurt gebeurd voor uw deur. Dat is dus gewoon weer de service zoals u gewend bent.

Alle fietsen van Conway zijn sportief. Het merk heeft een grote hoeveelheid ATB's (ook met ondersteuning). Maar ook de stadsfietsen zijn erg sportief. U zult ook heel goed slagen als u op zoek bent naar een trekkingfiets of een maatje voor het woon- werkverkeer. U kunt de modellen proefrijden bij het experiencecenter in Zutphen.
De fietsen komen dan wel uit Duitsland, maar als u houdt van de oerdegelijke Hollandse stadsfiets dan bent u bij Excelsior aan het juiste adres. Misschien komt u na de proefrit bij het experiencecenter wel tot een trendy keuze?
Gaat u verder met de trein, auto of boot? In een handomdraai is uw Tern vouwfiets klaar voor vertrek. De keuze van modellen is groot, maar ze hebben een ding gemeen; ze kunnen zich qua rijgedrag meten met de gewone fiets.
Voor een stadsfiets of een sportieve fiets is er volop keuze bij Victoria Als u zich aan het orienteren bent voor een E-bike dan kunt u simpelweg niet om het merk heen. Top aandrijfsystemen van o.a. Bosch, Shimano Steps en TranzX. Keuze uit vele topmodellen met een uiterst scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Iedereen op de fiets dat is het doel van de firma VanRaam. Wat uw beperking ook is, VanRaam heeft een oplossing. Ga voor informatie naar Varsseveld en de oplossing wordt u aan de deur geleverd.